Så er vi hjemme

Nuls’ nye træ

Seriøst tjek lige den her wallsticker ud – er såååå vild med den!! 😀
Modtog den igår, efter at have bestilt den på www.sohu-wallstickers.dk
De har også en masse andre, jeg godt selv kunne tænke mig .. Gad godt have land kortet i stuen, men må komme senere hen 🙂 Nu er vi ved at have et fuldendt børneværelse – havde længe kigget på det træ, manglede bare boligen, så SKULLE jeg – eller Malucca skulle eje den. Havde dog forventet at det ville kage fuldstændigt for mig, da jeg INGEN tålmodighed har, men den var overraskende nem, selv med nuls kravlende rundt & pille i alting, & skabe sig et par gange. & med en million graders varme! Men er så sindssygt glad for den!!!

20130620_171317 20130620_171329

5 kommentarer

 • Christina

  Hold da op hvor er det bare fint! Hvor har du fået fat i det henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det fint !! Jeg har tit kigget på det træ, det er så flot!!
  Men hvor har du købt “sminkebordet”? Dét må min datter ha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bobbo

  Hi Nanna and family! I am watching the show from Stockholm, Sweden. Congratulations on Your new apartment. I was wondering if things are alright now between You and Ditlev or if You feel that the spirits are following You. And did You ever find out who the spirit was in Your old apartment.
  Ha det godt 🙂
  Bobbo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Wauw den er godt nok også fin ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeannie

  Super fed væg 🙂
  – meen holder du ferie fra din blog eller? lidt trist når man går ind kigger at så er der ikke sket på laaaang tid. jeg opgiver at føgle dig desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Så er vi hjemme