Et kæmpe selvtillidsboost

Det evige spørgsmål

Nu lyder overskriften ret så “åh nej, nu svarer jeg for sidste gang”; men det er slet ikke der jeg er. 😁💕

Et af de mange spørgsmål der altid har fulgt mig, går på mit hår. Jeg har igennem de sidste mange år, altid haft et stort hår. Og jeg elsker bare stort hår, masser af det og i nogle lækre længder.

Der er spørgsmål om, hvordan jeg passer og plejer mit hår, for at det skal se sundt ud (som nogle synes det ser ud som😄👌🏽), og lige med det, der er der nogle få ting jeg gør. Ikke noget særligt, så har desværre ikke nogle gyldne råd. Men jeg vasker fx. aldrig hår. Eller jo, men 1 gang i måneden, og det hænger sammen med, når jeg skal have farvet min røde udgroning. Til nød får dét en ekstra vask, hvis nu der har været brugt nogle styling produkter eller der bare er en særlig grund til det. Men det at jeg virkelig ikke skamvasker det, har bare en positiv effekt. Jeg ved ikke, om håret er en smule selvrensende, men mit hår bliver aldrig fedtet eller lugtende. Så skal jeg virkelig have siddet ved et bål, lige i røg retningen.

Mht. Produkter har det været lidt forskelligt igennem tiden. Jeg har brugt Moroccanoil i meget lang tid, men har siden prøvet med Redken AllSoft, Sebastian Penetraitt og Milkshake produkter. Der er ikke noget jeg har haft en bedre oplevelse med, end andet af de ovenstående.

Og så til det mest efterspurgte; mine extensions. 😍

Jeg har prøvet enormt meget hår, fra enormt mange steder igennem årene (fra jeg var 15). Og selvfølgelig også forskellige metoder. For solvang da, hvor er der meget hø-hår derude, og det går bare IKKE!

Nu er jeg så et sted i mit liv (eller mht. mit hår om man vil😅), hvor jeg ikke kunne blive mere tilfreds! Jeg har været inde hos SalonLÆKKER på Frederiksberg, hvor jeg også fik det påsat. Man kan også købe håret direkte fra dem, hvis man selv vil påsætte, alt efter hvilken påsætningsmetode man vil. Men de kan altså også forskellige metoder derinde. Mit hår blev lavet af Jamina. Jeg har denne gang fået det påsat med flettebaner (hedder det dét?😅), og det har jeg prøvet så mange gange før, men jeg har aldrig oplevet, at det ikke har hevet, nevet, gjort ondt og skadet i min hovedbund. Det her var så første gang, og for første gang, glæder jeg mig hele vejen igennem til, når jeg nu snart skal ind og have rykket det op igen.

Mit hår er nu faktisk 70cm, og det er bare eller svært at få, særligt hos steder med kvalitetshår. Og hvis man endelig finder det, er det heller ikke altid, at det er “double drawn”, hvilket betyder, at det er lige langt, altså alle hårstråene. Så det ikke bare er sådan noget tyndt tjavs i enderne, hvor det kun er 5 hårstrå der i virkeligheden er de 70cm.

Og kvaliteten…. Don’t even get me started! Så jeg lader være. 😅👌🏽 Men jeg har aldrig haft så lækkert hår, ligegyldigt om det gælder kvalitet, metode, behandling eller selve holdet fra SalonLÆKKER, som også gør det hele til en ekstra stor anbefaling. Jamen ja… 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Btw. det er også SalonLÆKKER der ordner Sarah-Louise (fra “forsidefruerne”) og Christina Odorico’s hår, og lige de to, de har jo jordens lækreste manker. VIRKELIG! #2diefor

Og så lige en lidt til den lidt mere kedelig del af dette indlæg.. Alle halvnegative, eller fuldblods negative kommentarer om mit hår, eller mit valg om ekstra hår på, selvom jeg har mit eget lange og store hår i forvejen, frabedes virkelig. Selvom nogle kommentarer jo egentlig er ment på den pæneste måde, nu tænker jeg på det med, at det ikke er nødvendigt med ekstra hår, men så har jeg jo ikke valgt at få ekstra hår på for, at få af vide det er bedre uden.

JEG ELSKER MIT HÅR! ❤️❤️❤️

img_20180219_220704_380snapchat-98356952

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Et kæmpe selvtillidsboost