Mit nye navn

Hvem der bare havde en baby..

Okay, jeg er faldet over en ting, som gør mig død misundelig på alle Jer der har små babyer. Jeg tænker jeg lige vil dele det her:

 Der findes den her nye side der hedder Rebuybaby.dk. Det er virkelig smart. Der findes jo bare så meget lækkert børne mærketøj. Jeg kom til, at købe alt for unødigt meget mærketøj til Malucca, og det kommer jeg absolut ikke til igen (thank god for erfaring – af det bliver man sjældent rig😉).

Særligt når nu Rebuybaby.dk eksistere.

Konceptet er ret simpelt. Man betaler et beløb (abbonnement) hver måned, og får så tilsendt tøj alders- og kønssvarende til sin baby. Altid 8 stk. Tøj for minimum 2000,- i værdi pr. Pakke. Størrelserne er fra 56-92. Der følger så returlabel med, så når du er færdig for den måned, så sender du det retur. Fragten er selvfølgelig gratis tur og retur. Rebuybaby.dk sørger for vask og klargøring af tøjet, Så det er også ekstra lækkert. På den måde kan vi genbruge på den lækre måde! Dog ryger tøjet ikke ud til mere end 3-4 familier, hvor det derefter så faktisk gives til mødrehjælpen. Det bliver faktisk ikke bedre!

Første måned koster 199,- og der er ingen binding.

Det er altså virkelig et kig værd. @RebuyBaby på Instagram, det er altid et godt sted at starte med at lure. Det var faktisk der jeg faldt over det.

20180215_204343

Tro det eller ej, der er INGEN aftale med reklame eller noget med det her firma, jeg er bare helt vild med idéen.

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Mit nye navn