Min medvirken i D.U.M

Støt mødrehjælpen

Igår var nuls & jeg taget til Roskilde for at være sammen med Olde (min farmor).
Det var bare kanon hyggeligt! Jeg skulle ind på borgerservice, for at sættes op til det der nemID, nu kunne jeg desværre ikke presse den længere.
Ved godt det skulle være noget af det nemmeste & alle der er under 70 år bruger det, men jeg har vitterligt aldrig kunnet finde ud af det! Jeg aner ikke hvad der har været gået galt, men noget har der i hvert fald været.
NÅ MEN – endelig kom jeg på digitalt, haha .. Men det var kun fordi der var en kanon sød kvinde, der faktisk aktiverede det hele for mig, så der ikke burde være noget i vejen for at gå hjem & bruge det. 🙂 Taaaak søde borgerservice kvinde! 🙂

Ud over det, introducerede min famse mig for den nyligt åbnede ‘mødrehjælpen’ i Roskilde, & hold da op nogle gode ting der var at finde derinde.
Jeg er ikke så hys med at alt skal være mærke til malucca, eller at alt skal købes sprit nyt & lige når det er kommet frem. Eeeelsker tilbud når det gælder børnetøj, oftest fra h&m, kvickly, føtex osv. Der ud over har jeg også brugt dba & trendsales meget til at købe nogle andre ting.
Jeg ville dog aldrig købe ting eller tøj, jeg ikke syntes var i god eller lækker stand. Jeg skulle selv ville bruge det, hvis det var muligt. 🙂

Jeg har længe gerne ville have sådan en “nat lampe spejl blomst” til puslebordet, meeeen 300-400,- for den i kære børn, det var jeg lige for nærig til .. Så stod den satme derinde, helt ny! En i sølv & en i blå, til 150,- så den kunne ikke komme hurtigt nok hjem til nuls & jeg.

150,- sprit ny! Spejl på den ene side, & svagt nat lys på den anden side. Med batterier.

Vi fik også købt en del andre ting, som jeg er rigtig glad for. Bl.a. en ‘Andrea’ vaskekurv/legetøjsbeholder. 🙂

20,-

De to damer der stod i butikken 🙂

En glad nuls hos sin skønne Olde. 🙂

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg lige stikker hovedet ind i den butik. 🙂 Syntes det er totalt win-win. Billige GODE ting, & støtter noget godt.
Jeg vil også selv ind med tøj & ting når jeg har noget jeg ikke skal bruge mere.
& vil self opfordre alle andre, til lige at give det en chance – man kan jo være heldig. 🙂
De vasker alt der kommer ind, selvom man har vasket det selv.

3 kommentarer

  • Kirstine

    Eeej hvor fantastisk, har selv en kusine der er alene-mor og hun benytter sig af mødrehjælpen bl.a. synes det er et super skønt koncept som gør at mødre kan få den støtte og økonomiske hjælp de kan have behov for. Tager virkelig hatten af for de folk der stiller sig til rådighed og gør et godt stykke arbejde for at glæde og hjælpe andre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Hvad hedder du på TS nanna? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Min medvirken i D.U.M