TILLYKKE SIUGNE

Nanna Weekend

Malucca blev jo hentet i torsdags af sin far, faster & fætter, hvor hun skal være på forlænget weekend til imorgen, mandag.

Det har jo så betydet Nanna weekend, for fuld skrue. Må indrømme, det har nu altså været dejligt. Har savnet hende, men hvor er det dog dejligt, lige at få nogle dage at være sig selv i, & få ny energi, når man jo så skal være alene mor de kommende 2 uger. Det havde jeg altså brug for.

Så torsdag tog jeg til ikea med min søster, & havde så min veninde & hendes kæreste på besøg om aftenen – Det har jeg ikke haft siden dengang jeg ikke var gravid. Fredag tog mig & samme veninde (Mone) ind til kbh for at hygge & besøge den absolutte yndlings piercer, som jeg jo ikke har været hos læææænge.
(Anbefaling i næste indlæg!)

Hendes kæreste hentede os på fisketorvet, & på vej hjem, blev vi enige om at det var vejr til bare at tage hjem, sidde på terassen & lige tage en drik af et eller andet. Det var bare hyggeligt!! Den ene tager den anden, så det blev til en rigtig hyggelig nat 🙂 ..

Igår stod den så på pinsefrokost hos mine forældre, & der kørte min søster & jeg så ud & kiggede på min kommende bolig – iiih der er under en måned til jeg får nøglen 😀 .. Har ikke kunnet komme tæt på boligen før, fordi det har været byggegrund, men det kunne jeg så igår. En af boligerne var faktisk åbne, så gik ind – kunne virkelig ikke dy mig! 😛

Kan desværre ikk finde ud af at lægge videoer herind endnu … 🙁 Så den får i muligvis på et andet tidspunkt. 🙂

tfvghbj

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

TILLYKKE SIUGNE