Dagen jeg har ventet på for evigt nu....

Giveaway

I samarbejde med BeautyBear.

Jeg har haft gang i et par rigtig lækre aftaler med nogle (synes jeg selv), fantastiske shops eller teams. Jeg er lidt i tvivl om, hvilke kategori man skal betegne det som egentlig.

Men denne GIVEAWAY er bare luksus for os piger/kvinder. Dette produkt er vitaminer til hår, hud, negle og kuløren. Farven og smagen er fra frugter, så der er bare kun lækkerhed ved disse. Og så er de vegansk og crueltyfree. Whats NOT to like?!

Præmien består af 4 x valgfri vitaminer. Så man kan vælge at mixe præcis som man vil. Om det skal være 4 bøtter til hår, 2x 2 forskellige eller whatever. Værdi af denne præmie er på 1000,-.

Man deltager ved, at gå ind på min Instagram, hvilket også er derfor jeg lige laver et opslag her på bloggen, så de af jer der stadig ikke følger mig, også lige har en chance for at kunne vinde. Nå men anyways, går ind på min IG og finder opslaget, kommentere når der deltages og (VIGTIGT!), husker at følge @BeautyBearVitamins på Instagram, og også gerne på deres hjemmeside. 🙂

Fristen er tirsdag d.20/2, så der er ikke lang tid tilbage, at skulle løbe på. Hurry up! <3

20180218_203904

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Dagen jeg har ventet på for evigt nu....