Holy guacamole, Malucca dog

Min krop, min mening!

I samarbejde med og sponsoreret af Twenty Two Tattoo.

Jeg er jo faktisk ret vild med tatoveringer, og har også altid været glad for piercinger. Jeg fik lige et flip mens jeg var gravid med, at jeg skulle ud med alle de piercinger jeg selv kunne få ud. Så det blev kun min dermal piercing ved venstre øje, som måtte blive. Den sidste piercing røg faktisk på fødegangen, lidt inden der skulle presses.
Det kom sig faktisk af, at jeg sad og så nyhederne (eller nej, Ditlev så nyhederne; jeg var ikke så moden…. dengang… eller nu). Anyways, der var så en mor, der stod med 800 piercinger (eller ja), og det handlede om et eller andet med kontanthjælpen, jeg tror det var i starten af den der gensidige forsørgerpligt. eller hvad det hedder, så det var ikke positivt. Ej det var altså igen en lidt lang vej hen mod pointen igen.. sorry!

Men der blev jeg bare ret overrasket over, hvad jeg så, eller altså, jeg blev ret dømmende. Og jeg vidste jo godt, at jeg for det første optræder på tv, men også, at jeg ikke ligner alle andre (der er selvfølgelig andre der kan lide de samme ting, udseendes mæssigt som mig, men…). Jeg ville bare ikke risikere, at være den andre kiggede på, med samme dømmende øjne, som jeg gjorde dengang.

Nu er jeg altså bare et andet sted. Jeg er blevet mere ligeglad med hvad andre tænker, og begynder at tænke mere på, hvad der gør mig glad, og hvad jeg selv kan lide. Jeg er klar over, at der er mange fordømmende personer der ude, men jeg er også meget bevidst om, at vi alle er forskellige, og så længe jeg selv arbejder med, ikke at dømme andre på deres valg, så må det være dér, at fokus ligger.
I hvert fald, er jeg bare en person, der stadig synes at tatoveringer er kunst! Selvfølgelig ikke enhver tatovering man har set. Der findes ups’ere, men når det laves ordentligt, så er det smukt! I mine øjne om ikke andet.

Jeg har nu indgået en aftale med TwentyTwoTattoo i Ugerløse (de har også en afdeling i Korsør, hvis man bor dernede af), som ligger dejlig tæt på mig. Og de er bare friske på, at hjælpe mig med, at få udlevet en masse projekter, jeg har tænkt på og ønsket mig rigtig længe. Der er jeg altså virkelig heldig og enormt taknemmelig.
Jeg har fået mig en fast tatovør der hedder Marco, som skal “ordne” mig. Det er jeg virkelig tryg ved. Når bare artisten kender ens stil og ønsker, så føler jeg, at det er fedest med en fast tatovør. Han er vanvittigt sød! Jeg stornød at være i hans “varetægt” forleden dag, og samtalen blev hverken akarvet eller påtaget. En vildt god oplevelse, og jeg glæder mig vildt til, at skulle tilbage og blive færdig med det vi er igang med nu. Jeg fik lavet en ‘underboob tattoo’ i tyrkiet – tænkte lige der, at det var bare noget man skulle opleve, på sådan en ferie (NOOOT!!), men den var simpelthen så grim og jeg forstår slet ikke placeringen, så det har taget en del timer og forskellige tatovører og forskellige stile, at nå bare en lille smule tættere på et mål. Men ej for helvede… Just DON’T! Nu har Marco så taget kampen op, og færdiggøre dette tatoverings mareridt jeg selv har startet. Netop af denne grund, vælger jeg, at han skal følge mig til dørs, også med andre projekter.

Jeg deler altså løbende de projekter der skal laves, måske det kan give inspiration til nogle af jer? Hvis nogle af jer skønne følgere har lyst til, at dele jeres kunst med mig, så vil jeg elske at se det. Jeg har fastsat igennem længere tid, hvad og hvor jeg gerne vil udsmykkes, så jeg lover, at jeg ikke tyvstjæler noget. <3

Undskyld for gigantisk langt indlæg.. Når jeg først er kommet igang, så flyver det bare ud af fingrene. Særligt fordi, at vi lige nu er hos mine forældre, og min teenage lillebror har en vidunderlig computer som er god at skrive på. Jeg blogger normalt fra en ipad, og den er super, men det er virkelig ikke en fornøjelse på samme måde, som dette.
UNDSKYLD!

(For alle dem, der ikke er enig i denne form for krops udsmykning eller bare er negative omkring det, lad venligst være med, at internet ytre jer. Det ville aldrig blive til noget konstruktivt! Jeg har nu engang valgt, at det er sådan her, jeg gerne vil se ud. Og jeg er ikke ked af det!)

De 2 nye mandala stykker, ser lidt skæve ud på billedet, men det er de slet ikke. Det er pga. min arm der løfter op og hiver hele krops systemet med op. :D Og så håber jeg virkelig, at jeg ikke støder nogle på trods af, at billedet er taget hvor det er, så det er synligt at se, hvad jeg mener med det hele om min underboob.

De 2 nye mandala stykker, ser lidt skæve ud på billedet, men det er de slet ikke. Det er pga. min arm der løfter op og hiver hele krops systemet med op. 😀 Og så håber jeg virkelig, at jeg ikke støder nogle på trods af, at billedet er taget hvor det er, så det er synligt at se, hvad jeg mener med det hele om min underboob.

Jeg fik også lavet to "armbånd" med noget mønster. Jeg kan godt se (igen), at det på billedet ikke ser ud som i virkeligheden, men de er rigtig fine og feminine. <3

Jeg fik også lavet to “armbånd” med noget mønster. Jeg kan godt se (igen), at det på billedet ikke ser ud som i virkeligheden, men de er rigtig fine og feminine. <3

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Holy guacamole, Malucca dog