"Er der nu kamp mellem Nanna og Ditlev igen?"

Tinder, Badoo eller FB-singler?

20180302_141528

Og hvad alle de forskellige dating muligheds sider og apps hedder.

Åh hvor bliver jeg bare hurtigt ældre og ældre… og desperat.. eller nej faktisk ikke engang.. mere bare opgivende.. og måske også accepterende.. Jeg var sikker på, da jeg var yngre, at alle fandt deres eneste ene agtig.. Selvfølgelig.. Det er jo sådan livet leves og den var stensikker for alle.

Jeg har et par forældre (på deres 30. År som gift i denne måned, og endnu længere som par), som virkelig er perfekte for hinanden. De havde nogle fælles venner som yngre. Min mor var i byen med sin veninde, som var kærester med en som min far kendte. Daddy var ret populær hos damerne. Det kørte rimelig godt for ham… Han manglede ikke selvtillid på den front, OVERHOVEDET. Den aften på diskotek Ritz i Roskilde, hvor han så min mor, der var han solgt. Hendes røde hår og hvad han nu ellers blev fuldstændig betaget af. Og han sagde IKKE en lyd til hende. Istedet for sendte han en masse hilsener gennem vennens kæreste, som jo så var min mors veninde. Han tog forbi biografen for at se hende, fordi hun arbejdede der. Åh han turde ikke tage et eneste skridt, så det gjorde min mor til sidst. De er “meant to be”!

Er der mange af den slags historier idag??? 

På et tidspunkt gik mine tanker meget på, hvor meget alderen pustede mig i nakken mht. at skulle stifte familie (for good, denne gang). En stor dejlig sammensmeltet familie, jeg selv skulle starte med min vidunderlige Malucca, mig selv (jeg? Jeg er ikke så god til de der jeg vs. mig regler), min future mr. Right (og garanteret har han også min. 1 guldklump med i “puljen” sådan som nutidens Danmark ser ud), evt. Kommer der et lille fælles barn og så sidst men ikke mindst; Ditlev.

Nu er jeg nærmest helt væk derfra. Selvfølgelig er det dét jeg helst vil, hvis jeg kunne puste et ønske ned i ønskebrønden. Helt særligt, hvis alternativet er, at skulle knalde derudaf, være evigt single eller den store opdagelsesrejsende – og her mener jeg i verden, ikke i mænd.

Men jeg kan faktisk ikke lige forestille mig, hvordan man kommer i “mål” med familie drømmen? Jeg kan kun komme i tanke om alt det der online ræs. Jeg har været flittig bruger. Det er fantastisk når man lige har brug for et hurtigt fix, i form af noget hurtigt bekræftelse, eller et hurtigt knald, så den fysiske del er dækket ind. Og ja, det var også fint nok da man (må hellere skrive ‘JEG‘), var yngre. Men det kunne da ikke blive mere hult og nederen..

Komplimenter der ikke kunne blive mere overfladiske og uægte. Ene og alene baseret på de billeder man selv har godkendt, ud af de 100 billeder man har taget. Fundet det perfekte filter, den perfekte vinkel og en ordentlig baggrund, dvs. Ikke for meget rod eller et fedtet spejl. Når der kommer komplimenterende beskeder på nettet, altså det giver ikke engang en lille varme. Jeg tror ikke på, at jeg kan være den eneste der har det sådan!?

Hvis jeg så lige har kontakt med en fyr, som lige fanger min opmærksomhed lidt.. i ved, den der pingpong, hvor beskederne virkelig er vittige og spændende, så er det altså også et spørgsmål om tid før, at jeg så ikke engang gider åbne beskederne. Det er også ret dårlig stil af mig egentlig, men hvad skal man lægge i det? Bruger i det meget seriøst?

Jeg er jo også der, hvor jeg tænker, at hvis man mødes med folk fra de her apps, så er det sådan noget “Netflix n’ Chill”, og der er jeg simpelthen blevet for mormor… Jeg vil hellere være sammen med Malucca, anyday!! Et møde med en net-ting kræver lidt, at der er en pasning til lillenull, så jeg skal saaatme også føle, at det er det værd. For ærlig talt, jeg stornyder de der hyggelige stunder når vi sover sammen, eller bare tøsehygger.

Og som fuldtids mor og single, så er det altså også begrænset, hvor meget jeg kommer ud, og jeg tænker ikke, at prinsen ringer på min dør af sig selv. Selvom det havde været dejlig nemt. Haha.

Åh Gud hvor jeg altid stikker af fra mine hovedemner… sorry! I må ikke blive trætte af mig.. men hvis i gør, forstår jeg det så sandelig godt.

Nå men…. har i kærligheds historier der opstod på nettet? Eller i det virkelige liv? Hvordan? Hvad skete der? Tror i på det der medie ræs med dating?

Jeg ender som sådan en mor der lever igennem sin datter. Stakkels stakkels Malucca.. Som jo er enebarn og sikkert fortsætter med at være det, så hun kan ene og alene have mig hængende om benet.

Undskyld på forhånd Malucca, hvis det bliver sådan, og du læser det her en dag. 😅❤️✌🏽

18 kommentarer

  • Tioyv

    Jeg fandt min mand på en dating side, vi mødte hinanden i april 2011 og blev kærester i juli 2011 og blev gravid 14 dage efter og i februar 2012 kom vores første datter til verden, i juni 2012 købte vi hus, i oktober 2014 blev vi gift og i november 2016 kom vores 2 datter til verdenen 😊😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Åh for Filan da 😍 ej hvor lyder det fantastisk!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Min mand lærte jeg at kende helt tilfældig på arto i 2006. Ved at min Eks kæreste havde svinet ham til, og jeg så forsvarede en jeg for den gang ikke kendte 😂💪🏻 Men det endte med min mand og jeg mødtes, efter at vi havde skrevet noget rid sammen, og endte med at blive kærester. Det er snart 12 år siden, vi er efterfølgende blevet godt. Vi fik vores første pige da jeg var 17, hun var bestemt ikke planlagt men velkommen var hun. Vi havde været sammen 1,5 års tid der. Siden kom der også en lillesøster. Idag er min mand og jeg henv. 30 og jeg 27. så det kan lade sig gøre, hvad endte om det er netdating osv 🙂 tålmodige tænker jeg bare skal være der, og at man ikke er “kræsen/stille for store krav” og man giver det en chance for at lære hinanden at kende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Åh FEDT man!!! Arto! Åh gud… Der har jeg altså været arto gift med mange og haft en masse nk dengang.. 😅❤🙆🏻 (netkærester) .. ej det er altså fedt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

    Jeg mødte min kommende mand igennem mine gamle chef..
    men der gik 1 1/2 mdr fra jeg mødte til der blev noget..

    Jeg var 20 og han var 27 og havde barn og havde været giftes, så der var så mange “minusser”

    Men jeg gav mig og vi er nu sammen på 10 år ig har to børn sammen også har jeg jordens dejligeste bonussøn og vi skal giftes 2 juni i år to dage inden vi har været sammen i 10 år og den dag i dag ville jeg aldrig kunne leve uden ham..

    Han ved hvor min grænse går men han er også den eneste der kan få mig til ro hvis jeg får en mindre “hjerneblødning” over træls ting..

    Han var min klippe da jeg valgte mine forældre fra og ikk havde kontakt med dem i 3 år..

    Han er den bedste..

    Ad ad slt det sukker søde..😜

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Sukkersødt på en skøn dejlig og varmende måde. 😍😍😍😍

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    21 år nu med verdens skønneste mand. Mødres gennem en fælles ven. Vi har været sammen lige siden og har nu 3 fantastiske børn og virksomhed sammen. Kunne ikke forstille mig livet uden ham. Det findes derude Nanna ! Tro på det <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Sikke en skøn kommentar! Både mht jeres skønne kærlighed og liv sammen, og din opmuntring til mig. 😄🙏🏻❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

    Jeg mødte også min kæreste gennem nettet, vi begyndte at skrive sammen Januar 2005 blev kærester April 2005, i februar 2012 fik vi vores første datter som lige er blevet 6år, januar i år fik vi så vores anden datter som bliver 6uger imorgen, vi stadig ikke gift, mun kæreste mener det noget man tager for ikke at blive det😂 og til April kan vi så fejre 13år sammen😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Haha det der med gift; det er virkelig en mandeting at sige. 😅 men tillykke med al den tid og prinsesserne. 🙆🏻❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mødte min kæreste på tinder , vi skrev sammen juli – oktober 2017 , og ingen af os troede vi skulle mødes , men 1 oktober mødtes vi første gang , og den 8 oktober mødte jeg hans dreng of den 27 oktober blev vi kærester og her 1 februar 2018 , flyttede vi sammen , så det kan godt lide sig gøre på tinder 🙈😍😍😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Åh hvor dejligt! Tillykke til jer, med kærligheden. 🙏🏻🙆🏻❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg havde faktisk opgivet det der med mænd (har været i voldeligt forhold, haft dates der ikke dukkede op, er blevet løjet for… your name it)

    Mit længste forhold varede 4 år (og det var on/off hele tiden) på det tidspunkt var jeg 16-20 år… Han var voldelig…

    I en alder af 29 tænkte jeg at jeg nok bare ikke fandt en jeg skulle dele mit liv med.

    Var med en veninde i byen hvor hun mødte en fyr…. (og for at gøre en lang historie kort) så endte han med at blive vild med mig…
    Jeg syntes han var en idiot i starten for han fortalte mig at han ville ønske han havde mødt mig først og benægtede alt bagefter da jeg fortalte det til veninden…
    Hun fandt hurtigt en ny fyr og efter 1/2 år fik jeg pludselig en besked på Facebook fra ham der var vild med mig… Vi begyndte at skrive sammen og var til festuge hvor jeg mødtes med en veninde…. da min anden veninde fandt ud af det blev hun stjernetosset og vi snakker ikke sammen mere…

    Jeg overgav mig efter 2 mdr hvor jeg tror han havde gjort alt han kunne for at score mig… 😊 vi har været sammen i 3 1/2 år nu og jeg slipper ham ikke igen! 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Åh kærligheden sejre altså! Hvor er jeg glad for at høre, at du endelig er i npget du har det godt i ..
      FUCK dårlige mænd/fyre.. Jeg har virkelig også selv været der..
      ❤❤❤❤ tak for din kommentar! 🙏🏻🙆🏻❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg fandt min kæreste på tinder august 2015 (tredje gang jeg var på tinder 🙄😂) og vi blev hurtig rigtig glade for hinanden, og blev allerede kærester i september 2015 🙈 Og min kæreste har en søn, så nu jeg også bonusmor 😍 Nu har vi snart været sammen i tre år og vi har det fantastisk 😘
    Så bliv du bare på tinder søde Nanna, lykken kan sagtens findes der ✌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Hahaha “hang in there” er simpelthen dit råd.. 😅

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna

    Jeg har en nystartet webshop, hvor vi sælger lækkert washologi linnedvand.
    Jeg er selv meget glad for det, jeg bruger det mange gange dagligt I min husholdning 😊
    Det opfrisker mine møbler og tøj og sparer mig meget vask.
    Tøj, som har hængt længe I skabet og lugter hengemt – spray det et par gange og det dufter dejligt friskt igen .
    Washologi er perfekt til at fjerne grimme lugte såsom cigaretrøg mados og jeg burger det også I min sport sko.

    Jeg kunne forestille mig at du også ville være rigtig glad for washologi produkterne 😊
    Derfor er mit foreslag, at jeg meget gerne sender dig et par sprays fra Washology, så du kan prøve dem `forhåbentlig I bytte for et par ord på din blog, eller videodagbog
    Hvad siger du til det

    Jeg ser frem til at høre fra dig.

    Her er link til min webshop. http://unik-shop.dk/

    Mange hilsner,
    Viktoria Jonasdottir,

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

"Er der nu kamp mellem Nanna og Ditlev igen?"