Foredrag i Odense

Meget surt opstød!

Jeg er så irriteret idag!
Sådanne dage kan man jo have. Det er bare en meget mærkelig dag for mig, for har virkelig nydt min skønne datter. Var ude at gå med hende i bæreselen for første gang, & hun snakkede hele vejen. Nogle gange kiggede hun mig direkte op/ind i øjnene & grinte, & jeg var smeltet! Neeej de smukke skønne øjne & det dejligste smil på hele jorden.

Skulle så over & hente sådan en jumpsuit fra pieceofnorway.dk, som jeg virkelig havde glædet mig til. Ved godt det er en sparkedragt til voksne, men jeg er stor tilhænger af dem! Særligt hjemme, men også ude.
Da jeg kommer hjem har de så sendt den forkerte, hvilket jeg blev ret øv over!! Jeg havde bestilt en hvid med lyserødt “norge” mønster, men får bare en hvid. 1 ting er at bytte om på ‘hvid med mønster’ & ‘hvid’, men den koster dobbelt så meget som den de sendte. ØV! Så ringede ind til dem, & da det er en dansk side tænkte jeg at det skulle jeg nemt kunne klare.
Den blev ved med at sige jeg var nr. 1 i køen, & det var jeg i ca. 20 minutter hmmmmmm, så endelig bliver telefonen taget, & jeg forstår absolut INTET af hvad damen siger .. Hun snakker så svensk, & ekstremt hurtigt.
Nå, så tager vi ind mod København, da vi ville i Tivoli & se Halloween pynten & det går fint. Er så heldig at finde en parkeringsplads med det samme, på trods af at alle køre rundt & rundt forgæves.
Så kommer vi ind i Tivoli & der er MANGE mennesker! Det havde vi også regnet med, men det var hyggeligt nok.
Vi vælger at tage hjem efter 1,5 time, fordi så syntes vi ærligt talt ikke der var mere at kigge på.

Jeg er ikke typen der ikke giver tingene en ekstra chance, så vi kørte på fisketorvet i håbet om at den Thailandske restaurant oplevelse forleden, var en rigtig dårlig éngangsforestilling – men nej, det var om muligt, ENDNU værre idag! Så der er ikke flere chancer.
Så der røg mit humør lidt igen.

Jeg er også typen hvor mit blod kan komme helt i kog over trafikken! Nogle folk køre seriøst med hovedet oppe i numsen, & jeg kan ikke HA’ DET!!! Kør hjem!

& nu sidder jeg så her & vil blogge, men virker mit lorte net fra Telia? NEJ! & gør min telefon heller ikke, & har ikke gjort ordentligt hele dagen, ÅH JEG GÅR I SENG OM 5 MINUTTER!

NÅ – så kan i da få en masse billeder. 😉


Jamen self skulle der lige været mere der driller! Jeg kan simpelthen ikke fatte hvorfor billederne vender forkert ligegyldigt hvad jeg gør. Redigere i dem hver gang, for at de skal vende rigtigt, & det gør de også når jeg har gjort det. Men så snart de kommer på bloggen, lægger de sig! GODNAT NANNA!

 

3 kommentarer

  • Kristina

    Virkelig smukke billeder :o)
    Hold da op hvor har du bare tabt dig helt vildt Nanna, du er virkelig smuk<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Hvor har du købt denne dragt, som du har på:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Gina tricot for omkring 2 år siden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Foredrag i Odense