Vinderen er ..

Min dag igår

Puha der skete mange ting igår syntes jeg – men kun gode. 🙂
Vi lagde ud med at få et pludseligt besøg af min skønne veninde Rikke, som kom med halvårsgave & julegave til lille Nuls. Det var det søøøødeste tøj jeg længe har set, puha hvor blev jeg rørt. & kan slet ikke vente med at skulle give hende det på.
Ved godt det er lidt snyd, når jeg har set det, men Rikke var i tvivl om størrelserne, så skulle lige godkende. 😀

Kjolen forfra 🙂

.. & kjolen bagfra <3

Kan slet ikke vente med at give nuls det på – & det kommer til at passe perfekt, da det er fra 6-9 mdr, så det skal på til de festlige stunder, der er jo både min fødselsdag d. 26. december, nytårsaften, oldes fødselsdag d. 9. januar & Ditlev’s fødselsdag d. 6. februar. 😀

Helt spontant mens vi stod & snakkede, & jeg bitchede over en hvis skiderik (IKKE Ditlev, han kan heller ikke komme indenfor den kategori!), ringede det på døren. Det var så min Omma (færøsk mormor) der kom forbi, for som hun sagde “hvis jeg ringer til jer inden jeg kommer, skal i altid noget andet!” haha, så kvitterede da også bare med “jamen så skal jeg jo også bare til at slukke for dørtelefonen”. 😀 Det er selvfølgelig kun sagt i sjov.

Jeg skulle så ind & hente Ditlev, der havde taget et tidligere fly, & det klagede jeg bestemt ikke over, så det ikke blev så sent. Dog rundede vi lige en veninde Line i kbh & hendes datter Silke, som er ret så sød sammen med nuls, så det var rigtig hyggeligt, & der blev bitchet videre, over hvor dumme svin alle fyre er .. Vi blev i hvert fald enige om at alle hankøn er svin, de er det bare i forskellige niveauer haha. 😀 Nok meget typisk tøsesnak, på en skide dårlig dag, eller efter en super dårlig oplevelse med en “dude”.


& så kørte vi ellers ind & hentede far, & tog så ud at spise på Vivaldi, som jeg har skrevet om før. & det var så første gang vi har haft hende med ude at spise, hvor hun sad i højstol. 😀 Nøøj, hvor var det dog dejligt hun kunne være med, samtidig med at jeg kunne spise uden hende på skødet.

.. med dessert endda 😀

 

4 kommentarer

  • Kirstine

    Iiih hvor er det dog bare cute de to sæt tøj 🙂
    Du må tage billeder, så vi kan se hvor fin hun ser ud i det. Hi hi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Skall

    Jeg elsker at læse dine indlæg 🙂 du virker som en meget positiv og moden kvinde 🙂 håber at du får en rigtig god “første” bytur i lang tid ;-). Hvis du på et tidspunkt kommer til Aalborg igen, så må du prøve Jomfru Ane Gade eller som vi kalder den “Gaden” – der er der gang i den 😉

    Hilsner fra en glad læser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannie

    Er du fra Færøerne? Chok (på den gode måde) :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Vinderen er ..