første mors dag

Mit store vuggestuebarn

Så gik første uge som vuggestuebarn – & det gik rigtig godt!

Hun startede i tirsdags, hvor hun var så mega væk i de andre børn, at hun slet ikke ænsede os. Så da vi skulle holde intro møde (eller hvad man kalder det), besluttede vi os for at Malucca, skulle have lov at lege videre. Normalt går man ikke fra barn 1. dag, men hun havde det bare SÅ godt. & mødet varede jo kun 15 minutter.
Da vi så kom tilbage, sad hun & spiste kartoffelgratin med de andre børn. Godt nok rørende at se hende sidder der, slet slet ikke nogen nyfødt lille bebse mere, blandt andre børn & pædagoger der skal se efter hende nu. Wauw! Men lige på det område er Ditlev altså mest pyldermor hehe.
Jeg har ikke det vilde problem med at skulle pakke hende ind i vat eller noget. Ved jo hun er i de bedste hænder, da nogle af pædagogerne har været der siden jeg gik der. 🙂

2. dagen var vi dernede i 1,5 time bare & lege lidt, gik også fint.
3. dagen kom vi derned til formiddags frugt & brød. Der skulle vi så sætte os ind i personalestuen & drikke en kop, hvad vi nu ville have. & det gik så godt at efter et kvarter kom pædagogen ind & sagde vi skulle vente yderligere 15 minutter.
Da vi kom hjem var Malucca så træt (forståeligt nok!) at hun kom i seng, men efter en halv time, vågnede hun & var helt hysterisk. Vurdere det nok var en drøm/efterreaktion. Det var som om hun stadig sov, for hun åbnede overhovedet ikke øjnene. Så hun lå på mors mave i en times tid, & faldte så i søvn igen.
Desværre om aftenen havde hun så fået feber, så vi meldte hende syg igår (fredags) hvor hun ellers skulle have prøvet at sove dernede. Men hellere holde hende hjemme. Det gavner INGEN at sende et sygt barn i institution – derfor undre det mig godt nok at nogle gør det alligevel! Nu har jeg jo set det på nærmeste hold … hmmmm …..

Nå men hun er stadig en smule sløj, med lidt rallen & permanente 11 taller .. de er svære at holde trit med! Vi var ved vagtlægen igen, som konstaterede det er en virus hun jo højst sandsynligt har raget til sig i vuggeren – men det er jo ikke noget man ikke havde forventet. Sådan er det 🙂 ..

Men rigtig dejlig start på institutions livet, & vi glæder os alle meget til at køre videre ind på “mælkevejen” .. 🙂

pojiujh

2 kommentarer

  • Aldina Strasevic

    Årh lille bebse, hvor ser hun træt ud. Dejlig pige. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna den stribede blazer du havde på i talkshowet hvor er den fra :)) den var super fed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

første mors dag