Mit store vuggestuebarn

B4BEAUTY

Jeg har både fået lavet vipper & negle ude, når man lige har lidt ekstra man kan bruge på sig selv, så må det jo gerne være lidt luksus. Men ellers laver jeg normalt tingene selv, på mig selv.
For en del år siden – tror jeg var 15 år, begyndte min venindes storesøster & lave negle & vipper på sig selv, & tog os med ud i den internetbutik hun brugte, & der var jeg bare SOLGT!

De har rigtig mange sindssygt lækre ting, til hjemmebrug, men også noget lidt dyrere hvis det er noget man laver på andre. Jeg bruger altid deres eget mærke, for synes det er mere end okay. 🙂 Har prøvet fra andre hjemmeside, der sælger negle ting, men det kan altså ikk helt leve op til det jeg gerne vil have – & det er jo min personlige mening, der er jo sikkert andre der godt kan lide deres produkter. Men siden dengang er jeg kommet ude hos b4beauty.
Det har været så lækkert, fordi det ligger i Roskilde, så istedet for at bruge penge på porto, har jeg kørt derud i industrikvarteret & hentet. Desværre har der været en masse dumme gåse, som har ødelagt det for andre .. Sådan er det bare altid! Hold nu jeres lange fingre for jer selv – utroligt så lidt respekt folk har for andres ting!
De har jo kommet i grupper & bare raget til sig, endda har de også haft stjålet en medarbejders taske, sååååå LAVT!

Men man kan bestille de ting man skal have, & så sætte på at man kommer & afhenter efter kl. 13.00 dagen efter, hvis man bor i nærheden eller bare selv vil hente & spare portoen.

De to der ejer stedet, er altså også rigtig flinke. & rigtig gode til at vejlede i hvad man skal bruge & hvordan.
Jeg får altid købt mig fattig derude, så måske meget godt jeg ikke må gå rundt derude & shoppe, så falder jeg ikke for alt muligt der ikke var meningen jeg skulle have hehe 😛 ..

Har jo som sagt lavet negle i en del år, på mig selv, men ville så i fredags prøve mig med vipper, i buketter, & blev ret tilfreds med resultatet, så det bliver ikke sidste gang. 🙂

Men hvis man selv vil kaste sig ud i alt muligt, så tjek endelig deres hjemmeside ud – www.b4beauty.dk – det er derfra jeg har min guld glitrende gele lak fra, som der er en del der har spurgt efter, jeg havde på i et afsnit. Den kan findes HER!

ykulio

2 kommentarer

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Mit store vuggestuebarn