Nanna Weekend

Gorlubb Piercing

Jeg har tidligere lavet et indlæg, omkring at jeg har været ret vild med piercinger (& tatoveringer), men at jeg da jeg var gravid fik en ide om at begynde at tage dem ud. Det var der flere grunde til, men primært tænkte jeg hygiejnen. Havde nogle i hånden bl.a. & hvis man skal skifte ble, ville det nok ikke være det bedste for sådan to skindivers.

Nå men har i længere tid gået & ønsket mig nogle igen, & jeg kunne aldrig drømme om at gøre det andre steder, end hos Gorlubb på Gasværksvej, Vesterbro.
Har fået lavet de fleste inde hos Jack Rubini, & han er bare en fantastisk piercer (& person, af hvad jeg har oplevet :-P).

Har været hos andre, før jeg fik kendskab til Gorlubb. Synes tit det har været overpris, & ingen tålmodighed – for jeg har altid været den vildeste kylling, der virkelig ryster, sveder & bliver helt svimmel op til … Er dog blevet meeeget bedre, host host 😉 ..
Men der er så sindssygt hygiejnisk (kan man sige det?), de er skide gode til at råde & vejlede, har god forståelse omkring nervøsitet & er så gode til at give én/kunden ro på .. Jeg regnede første gang med at de jo så også tog prisen, efter deres kvalitet, men ikke engang tæt på … Den bedste piercer, til den laveste pris jeg har set!
Men husk – ikke rør jeres piercinger derinde, det må man altså ikke, & jeg glemmer det hver gang sååå dumt af mig!

Har en Dermal anchor ved øjet, som jeg stort set har hadet siden jeg fik den lavet for 4-5 år siden, fordi den piercer (nævner ikke navne) ville ikke lave den der hvor jeg ville have det, som var skråt under øjet, men ville kun lave den i siden ud for øjet, lige i smile rynkerne. Men på det tidspunkt ville jeg bare så gerne have den lavet, & der hvor jeg er fra, var der ikke det største udvalg af piercere, & skulle bare have den her & nu. Det er en kæmpe plade der er indenunder & stenen var mega grim & skinnede overhovedet ikke!!! Derudover betalte jeg omkring 900,- for den … Hos Gorlubb er det ikke engang kun halvdelen – men 350,- når det gælder dermals, & det er kun for den første. Hvis man skal have lavet flere er det vidst 250,- for de efterfølgende pr. stk. (Uden at hænge mig op på det!!!)

Nå men var derinde i fredags med min veninde, fordi jeg gerne ville igang med at stretche mine øre, have lavet en conch & 2 skindivers et andet sted .. Vi kom ind på at den jeg havde tilbage ved øjet var rigtig grim, & sagde også jeg havde overvejet at få den fjernet, men at jeg var en kylling .. Det tog så lige 2 sek, så var stenen skiftet & jeg blev så ekstremt glad for den!!! Så tusind millioner gange tak Jack 😀 .. Tænk der ikke lige skulle mere til, for at vende noget jeg hadedet så meget, til at jeg faktisk blev rigtig glad for den. Lige 4-5 år senere end det skulle, men bedre sent end aldrig 😉 …

Jeg har også snakket med mange andre, piercede mennesker igennem tiden, & fælles nævneren for yndlings piercer er altså Jack Rubini & hans andre piercere hos Gorlubb, så føler godt jeg kan tillade mig at sende alle der ønsker end perfekt piercing, ind til Gorlubb – men husk!!! der er hurtigt booket op, så sørg for at booke tid på deres hjemmeside inden i tager derind, for det kan godt være forgæves så.

Klik her, for at kommer direkte ind på deres side! 🙂

cfvygbuhinjkl

 

1 kommentar

  • det er nogen super dygtige og søde piercer, de har der nede.
    Har selv fået lavet min tunge-og navle Piercing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Nanna Weekend