Venindekærester

Møg frustreret

Jeg har til dato endnu ikke oplevet Malucca kunne komme i institution, alle 5 dage i ugen. Hver evigt eneste uge, har der minimum været 1 dag hun har måttet blive hjemme – & det er bare ikke sjovt i længden ……….. Lige idag måtte vi blive hjemme, fordi hun har fået  børnesår med stafylokokker i ble området. & det startede med at hun måtte blive hjemme torsdag i sidste uge, så vi var til lægen torsdag, fredag & skulle afsted igen idag. Forrige uge, var det dårlig mave & feber. Ugen inden det en voldsom pylret pige med ufattelig løbende tyk næse. & sådan er det altid når hun går i vuggestue. Der var lige den måned hun ingen vuggestueplads havde, der var der ingenting, udover hun savnede det ret meget.

Jeg er ved at være TRÆÆÆÆÆÆT af sygdom, & ustruktureret hverdag. Vil bare gerne det snart kørte som det skulle med vuggestue & ikke for meget sygdom, så jeg også snart kan begynde at få et “normalt voksenliv”, & komme ud i job/uddannelse. Har ikke engang overskuet at bare tænke på hvad jeg skal begynde på, når det her køre, for det føles jo som om det aldrig sker alligevel.

Hold da op, kendte slet ikke rigtig til frustration, før efter jeg er blevet mor, kan jeg godt mærke. Der er godt nok nogle ting man skal igennem, som egentlig hvis jeg tænker over det, bare er “ligetil”, men når man står i det, giver det grå hår bagi!

1174882_10201300442889029_1425999867_n

3 kommentarer

  • Malene

    Hej Nanna.
    Ville bare fortælle dig at jeg oplevede det samme med min søn der var altid noget galt og jeg rendte konstant til lægen med ham. Efter noget tid blev situation forværret og min kære dreng blev haste indlagt med astmatisk bronchitis.

    Da alt var ok og han kom tilbage til daf
    Dagplejen startede det forfra. Så vi tog en beslutning om at fjerne ham og anbringe ham i vuggestue istedet. Efter 1.5 års sygdom konstant stoppede efter 14 dage i vuggestue.
    Derefter har han kun Været syg med d influenza 2 gange om året.

    Vh Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Hansen

    Hej Nanna

    Har du prøvet at give malucca de her dråber (bio-strath-dråber) jeg har hørt at de skulle hjælpe med at forstærke ens imumforsvar 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hej nøøj hvor jeg husker det fra jeg selv havde små børn. Men jeg begyndte at give dem biostrat som jeg købte i Matas nogle dråber de fik hver morgen og da de ca havde fået en halv flaske så var det slut med konstant syge børn 🙂 når de så blev store fik de bidro nogle honning snagede piller som er næsten det samme som biostrat nu har jeg stadig kun store børn der er syge max en gang om året eller hver andet år . Prøv det kan være det virker på din skønne datter også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Venindekærester