Av mit hjerte

Kong Burger i Holbæk

Jeg vil lige komme med en anbefaling! 🙂

Jeg har idag lavet kylling klar til, at der skulle laves tarteletter til aften, alt imens min søster og svoger pludselig får den pragtfulde idé, at vi da skulle et smut til Holbæk (er kommet der en del de sidste par dage, på grund af Utopia Clothing – kan jeg ligesom fornemme, nu hvor jeg skriver indlæg igen), men de ville så gerne op og spise på et nyt spisested der hedder Kong Burger.
De havde lavet en konkurrence på deres facebook side for nogle dage siden, hvor min svoger og jeg havde tagget hinanden i, hvem vi ville tage med, hvis vi vandt.

Det så virkelig også lækkert ud, ud fra deres facebook. 🙂

Det havde så vakt interessen så meget hos dem, at de ville afsted, så vi hentede nulle i institution og kørte derhen. Jeg bestilte bare en milkshake til mig og nulle, fordi vi skulle jo hjem til maden jeg halvvejs var færdig med. De andre bestilte en hawaii burger (burger med grillet ananas) og en BBQ burger (navnet siger sig selv). Vi fik choko/banan og oreo milkshake.

Altså….. en milkshake er vel en milkshake, men det her…. jeg ved ikke hvad de gør med dem, men det var mund orgasme, sorry! Nøj hvor var de lækre altså! Og burgerne med både almindelige og twistede fritter, kunne de andre selvfølgelig ikke spise op – det var nogle virkelig gode portioner, man går ikke sulten derfra! Men så fik vi jo lige lov til at spise resten, så nu er det der tarteletshow ret så meget udskudt. Puha jeg kunne trille hjem.

De smagte bare SÅ godt. Ikke sådan nogle snaskede fedtede burgere, som nærmest er opløst i for meget dressing og hvad der ellers puttes i. Godt med frisk grønt, rigtig lækre bøffer og nogle virkelig lækre boller. Jeg er ikke en burger pige, virkelig ikke, men jeg kommer helt sikker til, at tage derhen igen. Ej det er virkelig et besøg værd!

Ud over det, var vi så heldige, at ejeren (tror jeg måske det var), kom ned til vores bord og tilbød os smagsprøver på nogle helt friskpressede juice og shots de havde fået. 6 forskellige, og nogle af dem, ville jeg aldrig selv have prøvet på, at købe eller smage, hvis ikke det var fordi han kom med dem. De var virkelig lækre. Jeg er stor fan af ingefærs shots, men jeg har godt nok ikke smagt en der var mere lækker, end den han diskede op med.
Der var “Gurkemeje, Rødbede, Ingefær, Spinat, Gulerod og Appelsin”. Jeg måtte selvfølgelig have 1 dunk med hjem af hver. 😀

Så lige en stor anbefaling herfra! <3

//xoxo

16427525_10210641840978143_6082399586476468555_n

16406646_10210641841618159_4390507142704499919_n

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Av mit hjerte