B4BEAUTY

En hektisk uge for ditlev

For lige at fortælle om det der skete med Ditlev, i denne uge, fra start til slut …. Der er mange der har skrevet for at høre hvordan han har det, så istedet for lige at svare alle hver især, kommer det lige her på bloggen ..

Vi har jo ikke været kærester meget længe, men har haft svært ved hvordan det hele skulle afsluttes ordentligt, & ikke haft held med at finde boliger hver især & jaaa, en masse ting der spillede ind. Vi havde så den aftale at så længe vi kunne få det til at fungere, ville vi bo sammen, som forældre til Malucca, imens vi begge skulle finde ud af boliger osv.
Desværre har det bare ikke gået så godt, det sidste stykke tid, så sidste lørdag begyndte Ditlev at pakke sin bil, men vi fandt så ud af at han skulle holde et foredrag på præstø onsdag, så han kunne blive her til onsdag, & ville så efter foredrag køre til Jylland, for at flytte derover. Det har selvfølgelig ikke været godt for nogen af os i den seneste tid, psykisk .. Det har fyldt meget & nok også stresset Ditlev en del, fordi han jo ikke har en bolig i Jylland at flytte ind i, & han har haft det svært med hvordan det hele skulle se ud i fremtiden med Malucca & samvær osv.

Tirsdag aften var nok ret følelsesladet, fordi vi jo stadig holder af hinanden, & et brud er jo aldrig sjovt .. Vi har vidst det meget længe, at vi jo skulle flytte fra hinanden, men nu var det nu, & så vågner man lidt op. Vi gik i seng, & det næste der sker er at jeg vågner op ved at Ditlev ryster helt enormt & udstøder nogle lyde .. Tænkte bare han var rigtig ked af det, så siger “Ditlev hvad sker der?” lidt irriteret fordi jeg var træt, & det var så min måde at reagere på .. Men han svare mig jo ikke, så jeg rykker i ham & siger igen “Ditlev hvad er der?!” .. Hopper så over ham, & ser hans øjne vender med det hvide ud af, fråden står ud af munden på ham, & han er helt væk & kramper meget voldsomt .. Jeg bliver jo skide forskrækket, & river i ham & siger noget med “Ditlev det er fandme ikke sjovt det her, STOP eller jeg ringer til ambulancen!!!” & der sker jo stadig intet, mens hans læber er begyndt at blive blå .. Skynder mig jo bare at ringe 112, & får fat i dem som sender en ambulance.
Heldigvis sover Malucca under alt det her, & jeg ville ikke vække hende, for hun skulle ikke mærke eller se noget som helst ..

Ambulance folkene kommer & tager ham med efter de har rodet lidt med ham i 10 minutter, & så kommer mine forældre & tager sig af Malucca & tager hende med ham ..

Da jeg kommer ind på skadestuen, ind til Ditlev, blev jeg godt nok også ret forskrækket. Alle havde kitler & masker på, & skulle jeg også have. Han var vågnet, men kunne intet forstå – eller huske fra den seneste uge .. Han vidste intet om at bilen var pakket, at han skulle til at flytte, at Malucca havde været syg & ved vagtlægen, & at vi ikke var sammen mere .. Var simpelthen så ubehageligt ..

Han blev indlagt i 2 døgn, hvor de skannede lunger & hjerne, men har ikke rigtig hørt noget om det, andet end at han under hans anfald havde fået en lungebetændelse .. 🙁

Ditlev har en sygdom der hedder Cadasil, ret sjælden sygdom, som der desværre er 50% chance for Malucca også har. 🙁 Det er jo så udover alt det hans krop er ødelagt, pga. steroiderne.

Han er nu meget træt efter episoden, & ikke helt sig selv, men er flyttet til Jylland hen til sin søster for nu, & hvad fremtiden bringer …. jaaa? Vi har lavet en fælles plan omkring samvær, så håber på det kommer til at køre bedst muligt.

& så håber & ønsker jeg ellers ALT det bedste for Ditlev. <3

Nanna og Ditlev De Unge Mødre

1 kommentar

  • Mia

    Årh puha, godt nok en ordenlig omgang 🙁
    Håber det bedste for jer alle – og især for at Ditlev kommer ovenpå igen!

    Kæmpe kram!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

B4BEAUTY