En hektisk uge for ditlev

TIL DE KLOGE KRUDTUGLER …

NU STOPPER DET FANDME!!

Har fået kendskab til at de “skønne” krudtugler nu er begyndt, at lade det florere rundt på nettet, at det aldrig har været steroider Ditlev blev lam af (grundet blodproppen), da han har en genetisk arvelig sygdom der hedder Cadasil.

Det er jo også dejligt nok for dem, at de endelig kan finde en undskyldning, så det IKKE er steroiderne der er farlige, for de er jo såååå sunde!!! BRÆK BRÆK BRÆK!!!

Det er fint nok, man ikke vil indse det, men det GIVER blodpropper & Ditlev BLEV ramt PGA. STEROIDERNE!!!! Hans Cadasil er først begyndt at sparke ind langt senere .. Hans hjerne blev skannet dengang, hvor det TYDELIGT viste en blodprop, & lægerne var overhovedet ikke i tvivl om at det var steroiderne der var skyld i det .. Blandt alt det andet steroiderne gjorde ved hans krop & psyke.

“Men nååå nej det er rigtigt, lægerne ved jo faktisk ikke en skid, om de her præparater. Så længe man tager det, i de anbefalede doser, som sælgeren har anbefalet. Personen har jo nok også forsket i mange år, på de her ting (på diverse hjemmesider), så det skal nok være uskadeligt. 🙂
Hvis man lige ganger lægens dosis, med 200 er det ca. de doseringer i skal bruge. Skiiiide sundt 🙂 ..”

Cadasilen blev opdaget langt tid efter hans misbrug, da han blev fulgt på holstebro centralsygehus. Han gik til genoptræning i mange år, så derfor holdte de øje, & blev ved med at tjekke op på alting. Det har først senere hen vist, at hans cadasil er begyndt at træde ind, men det begyndte først ÅR efter hans misbrug.
Der ud over, har han bare fodret sin sygdom godt & grundigt med steroiderne.

SÅ NEJ – DET ER IKKE ANDET END STEROIDERNE, DER HAR SAT DITLEV I DEN SITUATION HAN ER I, IDAG. 
Men hvis det kan give jer ro om natten, så fred være med det! 🙂

 Alle-3-faser-samlet-af-JAB_lille.ashx

4 kommentarer

  • Ninna

    Hej Nanna.

    Kan du ikke gøre sådan man kan følge dig via bloglovin? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Joo ville gerne, men hvordan gør man det? 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ninna

      Ehm 🙂 Ja, det kan jeg dårligt nok huske..
      men prøv at kun ind på bloglovin – der skal ihvertfald starte med at oprette dig.. Så kan det være at du kan finde en vejledning 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Finn Ove Johansen

    Hei!
    Jeg har følgt med på programmet “de unge mødre” på norsk tv, og vil bare si at du imponerer stort som mor og som menneske! Jeg håper alt går bra for deg og Malucca!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

En hektisk uge for ditlev