Nuls' nye træ

Dårlig samvittighed x50

Undskyld undskyld undskyld …
Jeg har været alt for dårlig til at passe min blog, men har simpelthen ikke haft mulighed for det, da jeg ikke har noget net efter vi er flyttet .. Har jeg stadig ikke, men nu fik jeg lige muligheden for at blogge fra en andens com ..

Skal nok vende stærkt igen når muligheden er der, men indtil videre, bliver der så blogget, når jeg er i nærheden af andres computere ..

Håber dog jeg kan få mine følgere med på en kigger engang imellem igen alligevel ..

   

2 kommentarer

 • Bibi

  Åhh hvor dejligt at se du ikke er forsvundet helt, har tænkt på dig flere gange:-), og tjekket jævnligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille larsen

  Hej nanna
  Har lige læst på bt at du er blevet svinet til ang. din nye kæreste.
  Jeg synes det er fedt at i står frem med jeres forhold. Det han har lavet i sin ungdom, er da ikke det klogeste men som jeg ser på mennesker har alle lov til at starte på ny. Det vigtige er at han holder af dig og din dejlige datter og det med han hjælper andre fanger synes jeg er fedt. Mvh pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Nuls' nye træ