Dårlig samvittighed x50

Rygning – AD

Jeg stoppede med at ryge fra minuttet jeg fandt ud af, at jeg ventede nulse, & holdte den fuldstændig siden ..

Dum som jeg er, begyndte jeg så at “festryge” (hvis man stadig kalder det dét?!) for et halvt år siden. Hver gang jeg var sammen med veninder der røg, var jeg lige med ude, & bare sådan i den dur, & så oveni alt det flytning & Ditlev der flyttede ud, begyndte jeg at ryge ud af altanen når malucca sov, men blev ved med at sige til mig selv “ej jeg er sgu ikke afhængig af det igen” – indtil jeg en dag ikke havde nogle cigaretter tilbage, & godt kunne mærke at jeg skulle over & købe med det samme … Hooked igen – mega klamt! Så gik tankerne ellers hele tiden efterfølgende på “ligeså snart jeg har røget den sidste, så køber jeg ikke flere”, men det blev til mange pakker efterfølgende .. Jeg har aldrig været storryger, men jeg skal slet ikke være ryger overhovedet .. Synes det smager mega klamt, det stinker, det gør intet godt for huden eller noget som helst andet – & så alle de sygdomme & skavanker det kan føre med sig – INTET POSITIVT!

Dog har jeg hele tiden haft tanken, at det der damperi alle bare pludselig gjorde, med de der e-cigaretter osv, den bølge ville jeg ikke hoppe med på .. Jeg har stoppet brat før, & kunne det da klart igen ..
Har så bøjet mig, & fandt et sæt i lyserødt & nøj jeg er glad for det! Tror de første 2-3 dage røg jeg 1 alm om dagen, men har siden da ikke rørt cigaretter ..

Jeg synes altså det er virket ud over alle forventninger, for mig .. Jeg troede ikke på jeg ville kunne stoppe helt med alm. men det har jeg så .. Nu skal den “sutteklud” jo så også smides på et tidspunkt, men det skal nok komme ..

Jeg købte mit sæt på www.kc-smoke.dk hvor man også kan få sættet i sort, hvidt, lilla, gul, grøn & stål .. Så hvis andre går med tankerne om at stoppe med at ryge, & idéen i at skære ned (som bare ikke altid holder – eller føre vej til at man stopper fuldstændig) bare er prøvet for mange gange før, så overvej lige at anskaf sådan et sæt .. Man kan købe væsken i mange forskellige smage & med forskellig mængde nikotin i – & helt uden nikotin hvis man vil være helt hård & faktisk bare ryger mest af vane med at have noget i hånden & dampe .. Kender i hvert fald flere det har virket for .. 🙂
Så hverken stinker man eller smager af “adderbadder” ..

e-cigaretter

   

1 kommentar

  • Maria

    Hej Nanna.

    Bare lige til info – der er INGEN regler omkring e-cigaretter. Ingen begrænsninger på hvad de kommer i og hvad det er for nogle stoffer. Der er forsket i dem, og det er mindst lige så skadelige stoffer man indånder med e-cigaretter som med rigtige cigaretter. Det er bare ikke røg – men derimod kemikalier.
    Det er ikke en god erstatning. Vil absolut mene en kold tyrker er det bedste! De er skadelige og ingen regler/lovgivning endnu.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Dårlig samvittighed x50