Genopstået fra de døde

Totalt naivt, Nanna!

Jeg har luftet mit vasketøj & ja det er ikke alle der synes om det, men hver “mand” bestemmer vel selv hvad de lufter & ikke lufter.
& lige det her, lufter JEG.

Jeg havde mødt en pige, en nabo, som jeg virkelig troede var en fantastisk person.
Kort fortalt – det endte jo så ud i at hun stjal en masse af vores ting & penge, både fra min pung men også fra nulles sparegris. Det er simpelthen så surrealistisk for mig, at man kan gøre sådan.
Ja jeg var RØV naiv, at låne hende min nøgle, da jeg i god tro, regnede med jeg kunne stole på hende. Pigen havde ingen strøm & kunne ikke lave mad til sine 2 små piger, eller noget andet der krævede strøm, & særligt som mor, kunne jeg da slet ikke, velvidende at jeg KUNNE gøre noget, fordi jeg jo havde strøm, der ligeså godt kunne gives ud, så de kunne få en fungerende hverdag.

Udover de ting, fik vi begge stjålet tøj, musselmalet porcelæn jeg samler hver jul fra familien, smykker & cremer jeg havde fået fra Janus & gud ved hvad jeg stadig mangler. Endnu nogle måneder senere, opdager jeg stadig ting jeg mangler.

Jeg blev så kontaktet af pigens mor, da jeg havde skrevet om dette i dyb frustration på facebook, hvor jeg så lavede en klar aftale om at hun ville hjælpe mig med at få mine ting, fordi hun kendte mine frustrationer, da hun selv må låse sine ting inde når datteren er på besøg, ligesom resten af familien, da hun virkelig stjæler med arme & ben & andre legemsdele man slet ikke kan forestille sig, kan bruges til det formål. Hun oplyste mig om at hun havde set mit tøj hos datteren & spurgte mig så om jeg også manglede et ur.
Uret havde jeg nogle dage forinden, helt febrilsk ledt efter, da jeg havde fået det i halvårsgave fra Janus & var så flov over jeg kunne have smidt det væk, selvom jeg virkelig ikke kunne forestille mig det. Men jo det havde hun så lige synes passede ind i hendes hæler-samling åbenbart. Forståeligt nok, det er så smukt!

Vi lavede en aftale om at jeg slettede det opslag, da Ea synes det var mindre fedt, & så ville hun komme på mit arbejde & aflevere mine ting & pengene hun havde stjålet, dog af flere omgange. Men igen var jeg jo snotdum, & troede på det. Jeg slettede det med det samme (& dermed også hendes motivation for at være et reelt menneske), for egentlig havde jeg det ikke godt med at det var skrevet, men når det også handlede om at hun havde stjålet fra min datter – penge jeg har lagt i sparegrisen siden hun blev født, penge fra hendes navngivning & fødselsdage, så bliver man ond. Eller JEG gør, der skal intet ske min datter, på nogen måde. & det er min opgave at sørger for dette, & det havde jeg fejlet stort, da jeg valgte at lukke dette menneske ind i vores liv, SÅ tæt på os.

Men hvad kunne jeg forvente?! Moren dukker selvfølgelig ikke op til aftalen, & pludselig mente hun jeg ikke holdte min del, & at JEG havde stjålet fra hendes datter, & jeg ville ikke få nogen af mine ting, for dem havde JEG jo SELV givet hende.
Ja selvfølgelig giver jeg mine betydningsfulde ting & min datters penge ud, til hende. Det er da klart.

Det musselmalede porcelæn – det var så grimt, ikke porcelænet men episoden. Jeg havde beholdt det i uåbnede kasser, da jeg først har villet pakke det ud, & stille det i mine skabe da jeg havde minimum 4-6 af hver ting, så jeg opdagede da ikke at der manglede 2 kopper, før jeg ville pakke det op, & så at den ene æske var tom. Jeg kontaktede hendes ekskæreste, som så fortalte mig at dem havde Louise, & dem havde hun sagt jeg havde foræret hende, for igen, så gavmild er jeg bare! 😀 Så alle der vil have noget fra mig – penge, smykker, nulles ting, kongeligt porcelæn osv, “be my guest”. Nogen der skal have min adresse?

& nu render hun rundt & påstår hun har indbrud hele tiden. Ikke skide troværdigt, men på den anden side, hvis hun hustler sådan hos alle, må hun efterhånden have en del fede ting liggende derhjemme, & en del der har et problem med hende, så listen over hvem der har et horn i siden på hende, må være laaaang. Om ikke andet, så er der jo det der hedder karma. & hun har det med at stikke sit grimme fjæs frem, når man fortjener det.

Nå men ja, det nager mig så langt ind, at nogle mennesker kan være sådan. Jeg tror intet dårligt om nogen & har aldrig gjort det. Fra første gang Janus mødte hende, fortalte han mig NØJAGTIGT hvordan det hele ville komme til at forløbe, men nej, for sådan er verden ikke ifølge Nanna. SLET IKKE! Jeg glemmer bare at manden har lidt mere erfaring, & måske ved han lidt mere om mennesker end jeg gør, særligt når jeg lever i den lyserøde verden jeg gør.
Det har i hvert fald såret mig, i ekstremerne. & det kunne jeg have undgået. Dyre lærepenge, men jeg måtte også stoppe med at lukke op for vildtfremmede, efter 5 minutter. SURT!!! 🙁

4 kommentarer

  • Madelaine

    det er så skide træls når man oplever sådan noget, jeg har selv haft en nabo der var helt kuk kuk. hun spillede dagligt højt musik, og jeg bildte mig selv ind at vi var venner, men så opdagede jeg at hun begyndte at stjæle fra mig og da jeg konfronterede hende endte det med et slagsmål. derefter begyndte hun at chikanere mig groft, bestille pizza til min adresse og lod mig stå og se dum ud når pizzamanden ville have sine penge… det gik endda så vidt at hun gjorde hærværk på min lejlighed så besluttede mig for at flytte.. det har total ødelagt min tillid til naboer…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Støvring

    Dumme KOST ~ Hvad fanden bilder hun sig ind??? Tænk at hun med god samvittighed kan gå og se folk i øjnene som hun snyder……. Hmmm :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Milbrat

    Hej Nanna
    Hvor er det uretfærdigt og specielt at stjæle fra et lille barn så har man da ingen respekt for noget her i livet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Böttcher Juel Andersen

    Har du kontaktet politiet Nanna? Ja, det er bare så surt når folk man stoler på røvrender en

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Genopstået fra de døde